Terug naar Winkel

Zuiver Geluk

Zuiver Geluk.

Rotation Gezondheid is als partner van Zuiver Geluk ook te vinden in de Zuiver Geluk-Conceptstore.

Zuiver Geluk

Wat is Zuiver Geluk

Voor de duidelijkheid zal ik even uitleggen wat Zuiver Geluk is en doet: Zuiver Geluk een landelijke organisatie en is er voor zoekers én aanbieders op het gebied van (levens)geluk.
Zuiver Geluk verbindt mensen die de kwaliteit van hun bestaan willen verhogen en – privé of zakelijk – waarde willen toevoegen aan hun leven, met professionals op het gebied van body, mind, soul.
Want geluk geef je door!

[important]Geluk kun je op veel manieren beleven.  Geluk is vervulling vinden in je leven, werk, relaties en/of familie. 
Je kunt het fysiek ervaren, mentaal of spiritueel. Geluk is voor iedereen anders, maar we zijn er allemaal naar op zoek. Zuiver Geluk helpt je daarbij, want je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden.[/important]

De concept-store van Zuiver Geluk is begin dit jaar geopend in Zwolle en is een  plek om te beleven; massage, klankschalen, tarot en nog meer. Tevens verkoop inspirerende artikelen, sieraden en lifestyleproducten.

Rotation bij Zuiver Geluk

Zuiver GelukRotation is er iedere dinsdag van 10:00 uur tot 17:30 uur. Je kunt dan in korte inloop sessies kennis maken met een therapievorm die Quantum Response wordt genoemd. Ook kunnen we daar als Rotation informatie geven over gezonde voeding, afslanken en dergelijke.

Om te laten zien wat Rotation, en met name Quantum Response*, voor jouw kan betekenen hebben we 3 korte programma’s ontwikkelt:

Belevingsprogramma’s bij Zuiver Geluk

  1. Een vitaminen- en mineralentest. Een test waarbij gekeken wordt naar tekorten maar ook naar overschotten. Omdat overschotten niet, zoals veel mensen denken, in alle gevallen via de urine het lichaam weer verlaten, kunnen deze net zo schadelijk zijn als te korten. We nemen bij deze test geen bloed af.
  2. Een Chakra-analyse. Dit is een karakterbeschrijving aan de hand van de kleuren van de chakra’s (geen aurafoto). Deze krijg je op papier mee. Dit is tevens een bewustwordingsmodel. Met andere woorden: lees de beschrijving meerdere keren door, neem de informatie in je op en laat je onderbewustzijn er verder mee werken. 
  3. Een Chakra-balancering. Hierbij worden 2 chakra’s zodanig, met kleur en geluid, behandeld dat alle 7 hoofdchakra’s weer in balans gebracht worden.

Deze en alle andere belevingen kosten € 1,- per minuut met een minimum van 15 minuten.

Dit zijn slechts 3 van de vele analyse- en behandelwijzen die met Quantum Response mogelijk zijn. Zo hebben we kant en klare programma’s voor veel verschillende aandoeningen maar kunnen we ook de behandeling op een specifieke persoon toepassen (maat werk).

Ook verkopen wij hier onze beroemde AuraStabilisatieHangers.

Dus loop op dinsdag even binnen en informeer wat we eventueel ook voor jouw kunnen betekenen. Ook voor voedingsadviezen ben je van harte welkom. Ben je niet in de gelegenheid op dinsdag naar de conceptstore te komen kun je je vragen ook stellen via de contactformulieren van Quantum Response of Voeding.

Zuiver Geluk

Quantum Response is op heel veel gebieden inzetbaar!

*Bij een bio-energetische (Quantum Response) analyse handelt het enkel en alleen om kwalitatieve en geen kwantitatieve waarde metingen. De waarde geeft de bio-energetische resonantie weer die ten grondslag ligt aan de problematiek. Op grond van de uitslagen rust geen enkel klinisch bewijs.