Optimale kwaliteit van leven en werken

Optimale kwaliteit van leven en werken.

De hoge eisen die wij en de maatschappij aan onszelf stellen zorgen voor stress en daardoor voor disbalansen in ons energetisch bestaan.

Het tempo, de uitdagingen en de veelheid aan informatie neemt sinds 1980 jaarlijks met ruim 1,5% toe. (Bron TNO/arbeid)

Veel mensen voelen zich tegenwoordig gezond maar zijn niet fit. Dat wil zeggen dat ze fysiek wel in orde zijn, maar dat zegt nog niets over hun levensenergie.

De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) geeft aan dat ruim 75% van alle hedendaagse ziekten worden veroorzaakt door onze levensstijl…!

Meer dan ooit is er vraag naar specialisten die mensen kunnen begeleiden naar een betere balans tussen een gezonde geest en vitaal lichaam.

Velen van ons functioneren op dit moment aan de top van hun efficiëntie en effectiviteit.

In het laatste decennium van de vorige eeuw was Timemanagement iets waar we niet omheen konden. Daardoor is nu je tijd nauwelijks nog beter te managen. Het enige waar je wel invloed op uit kunt oefenen is je vitali-tijd …!

Balanceren met Quantum Response

Quantum ResponseQuantum Response is een methode die al meer dan 100 jaar bestaat voor het analyseren van de energetische disbalans achter een ongewenste situatie of ziekte alsook het herstellen van het energetisch veld naar een optimale balans zodat het lichaam zichzelf weer kan genezen.

Quantum Response richt zich niet op de fysieke realiteit maar op de subtiele energetische velden waarvan we hebben aangenomen dat deze achter elk biologisch levend organisme schuil gaat en die invloed heeft op de fysieke materie. (zie ook het werk van Rupert Sheldrake en de morfogenetische velden).

Het onderhouden van uw onzichtbaar energetisch veld.

Fundamenteel voor een balancering is de mening dat een levend lichaam een subtiel energetisch veld heeft dat ondersteunt en activeert. Als het energetisch veld wordt verzwakt, bijvoorbeeld door spanning of verontreiniging, dan uiteindelijk wordt het fysieke lichaam ook zwak en voor ziekte vatbaar. Het doel van een balancering is de zwakheden op dit energetisch veld te identificeren en hen te verbeteren, en daardoor fysieke of emotionele ziekte te verminderen of te verhinderen.

Persoonlijke balancering
Balancering is het proces waarbij energetische balans wordt gebracht in je persoonlijke energievelden. Het doel van een balancering is om positieve en voedende levensenergie vrij te laten stromen en negatieve en remmende energie te blokkeren. De positieve energie heb je nodig om gezond te zijn en te blijven. Door het blokkeren van negatieve energie zullen eventuele klachten verminderen zelfs verdwijnen.

Aan de hand van een persoonlijke scan of een scan van een plukje haar worden de energetische disbalansen gevonden.

Deze disbalansen worden samengevoegd en dagelijks op afstand gebalanceerd.

Ook komt uit de scan een persoonlijkheid profiel voor je, die tijdens het consult met je wordt besproken. Uit deze scan wordt tevens gekeken naar de intensiteit van de balancering en de looptijd.

U ontvangt ook een voedingsadvies voor de duur van de behandeling.


Combi balancering

MarsIII EnergiewielEen balancering kunnen we uitvoeren voor alleen jij als persoon maar ook met de omgeving, relatie en/of gezin waarin je leeft. Je bent 24 uur per dag blootgesteld aan een ongelooflijke hoeveelheid informatie uit je directe omgeving. Tegelijkertijd beïnvloed jij ook je omgeving door wie jij bent, wat je voelt en doet. Door beide te balanceren ontstaat een unieke kans voor jou en je omgeving om opnieuw met elkaar in harmonie en balans te komen.

Een combi balancering kan worden uitgevoerd voor:

  1. een gezinsbalancering waarbij er wordt gekeken naar disbalansen bij jou en je gezin.
  2. een balancering van de leefomgeving waarbij naar disbalansen bij jou door geopatische belastingen, e-smog, straling enzovoort.
  3. Jij en je huisdieren en/of planten.

Enzovoort.

Er zijn vele combinaties te bedenken die gebalanceerd kunnen worden.

Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om je drinkwater te balanceren en daarmee te vitaliseren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.